Helpot vinkit turvallisempaan arkeen – lue ja poimi parhaat käyttöön!

Jokapäiväinen arki – tuo välillä niin tavalliselta tuntuva rutiini, mutta kuitenkin niin rakas – sisältää monia vaaranpaikkoja. Arki on sitä jokapäiväistä tavallista elämää, mutta sen ei missään nimessä tarvitse olla tylsää. Monesti arkea voi niin parantaa, helpottaa kuin piristääkin pienillä helpoilla teoilla. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, miten teet arjestasi turvallisempaa sinulle ja perheellesi teknologian avulla. Annamme vinkkejä jokaiseen budjettiin ja jokaisen tarpeisiin. Poimi itsellesi ja omiin tarpeisiisi sopivimmat vinkit ja kokeile – yllätyt taatusti siitä, kuinka paljon elämänlaatu voikaan parantua aivan pienen pienillä teoilla.

Turvallisempi arki pienillä teoilla – vinkit joka budjettiin

  • Pienellä budjetilla pientä lisäturvaa (alle 50 euroa)

1. Aseta kotiisi wifi-yhteydellä toimiva turvakamera

Pienen budjetin ei tarvitse tarkoittaa sitä, ettet voi parantaa kotisi turvallisuutta. Nykyään saatavilla on hyvinkin pieneen budjettiin sopivia wifi-turvakameroita, jotka nimensä mukaan tarvitsevat toimiakseen vain toimivan wifi-yhteyden. Tällaisella kameralla voit monitoroida kotiasi myös silloin, kun et itse ole lähistöllä.

2. Soita radiosta puheensorinaa

Helppo köyhän miehen vinkki rikollisten karkottamiseen on puheensorinan tai vastaavan äänen soittaminen radiosta silloin, kun et ole kotona. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa turhan yksinkertaiselta, se ihan oikeasti toimii!

  • Keskivertobudjetilla parannat elämänlaatua huomattavasti (alle 300 euroa)

1. Lisää turvallisuutta perheellesi ja kanssaliikkujille liikenteessä

Kodin lisäksi arki on myös paljon muuta. Suomalaisessa arjessa auto on suuri osa elämää, sillä sitä käytetään lähes kaikkeen liikkumiseen välimatkojen ollessa pitkiä. Panosta siis keskivertobudjetilla autosi turvavälineistöön hankkimalla autoosi Nordeyen lisävalot, jotka tuovat sinulle ja perheellesi lisäturvaa automatkoillanne. Lisävalot ovat suuri turvallisuustekijä etenkin pimeillä keleillä, jolloin niillä voitaisiin ehkäistä suuri osa onnettomuuksista ennen niiden sattumista. Lisävaloilla saat ajamiseesi suurta lisänäkyvyyttä, mikä puolestaan takaa pidemmän reagointiajan mahdollisessa vaaratilanteessa. Suhteellisen pienellä hankinnalla voit siis jopa pelastaa ihmishenkiä! Kun on aika hankkia autoosi lisävalot, muista Nordeye -verkkokauppa!

2. Sähkölukko on avain turvallisempaan tulevaisuuteen

Monissa julkisen sektorin rakennuksissa ollaan jo siirrytty sähköisiin lukkoihin. Kotitaloudetkaan eivät ole jääneet tuleen makaamaan, vaan myös kodeissa ollaan pikkuhiljaa siirrytty sähköisiin lukkoihin, jotka tarjoavat paremman ja turvallisemman tavan kodin lukitsemiseen. Kun käytössä ei ole perinteistä avainta, katoaa riski avaimen kadottamisesta tai sen joutumisesta vääriin käsiin. Kuinka kätevää olisikaan, jos koti aukeaisi vaikka sormenjäljellä tai pin-koodilla?

  • Venyykö budjetti? Poimi suuremman budjetin neuvot alta (alle 1000 euroa)

1. Koko kodin turvallisuusjärjestelmä on monipuolinen työkalu

Jos haluat taata koko kotisi ja kaikkien asukkaiden turvallisuuden monenlaisissa vaaratilanteissa, on koko kodin turvallisuusjärjestelmä oivallinen hankinta. Se pitää huolen kaikesta sinun puolestasi silloinkin kun sinä itse nukut ja kotiasi monitoroidaan vuorokauden ympäri. Turvallisuusjärjestelmän omistajana tiedät, että apu on aina vain minuuttien päässä. Tutkimusten mukaan turvallisuusjärjestelmiä käyttävillä ja niistä selkeästi ilmoittavilla kotitalouksilla on jopa 90 prosenttia pienempi todennäköisyys johtua esimerkiksi rikollisuuden uhreiksi. Niissäkin harvoissa tapauksissa kun rikollisuuksia järjestelmästä huolimatta sattuu, on apua nopeasti saatavilla ja rikokset saadaan kuvamateriaalin perusteella selvitettyä tavallista helpommin. Voit siis nukkua yösi rauhassa tietäen, että olet hyvissä käsissä!